Kvalitetno pivo i dobra muzika, ove subote u centru Lazarevca

U organizaciji GO Lazarevac u subotu od 18 časova, kod Rudarske česme, biće održan četvrti po redu Festival zanatskog piva. Ljubitelji ovog pića imaće priliku da u subotu degustiraju nekoliko vrsta kraft piva naših domaćih pivara, sve do jedan sat iza ponoći. U zabavnom delu programa nastupiće di-džej Relaks, Stage bend i grupa „Lusteri“. Svoja piva predstaviće pivare: Crow, Ministarstvo, Kabinet, Primator, Ubska pivara i Sindikat.

Festival zanatskog piva

Tradicionalna manifestacija koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj posetilaca, kako iz Lazarevca, tako i okoline, ove godine održaće se po četvrti put. Ljubitelji piva posebno joj se raduju, jer će u okviru Festivala zanatskog piva imati priliku da probaju nove ukuse, kvalitetnog kraft piva, koje se proizvodi po posebnoj recepturi i bez dodataka konzervanasa, rekla je u izjavi za RTV GEM Jovana Davidovac, članica Veća GO Lazarevac, organizatora manifestacije.

Jovana Davidovac, članica Veća GO Lazarevac
Jovana Davidovac, članica Veća GO Lazarevac

Svoja vrhunska piva ove godine u Lazarevcu predstaviće nekoliko pivara. Među njima su: Crow, Primator, Ubska pivara, Kabinet, Ministratvo i Sindikat. Pored dobrog i kvalitetnog piva, posetioci će uživati i u bogatom programu koji će trajati od 18 časova pa sve do jedan sat iza ponoći.

Festival piva

Očekuje se velika  posećenost a po rečima Jovane Davidovac i vremenske prilike trebalo bi da „idu na ruku“ organizatoru.

Festival Zanatskog piva je manifestacija koja ima za cilj promociju kraft pivarstva i predstavljanje mini i mikro pivara i njihovih proizvoda, i već četvrti put uspešno se organizuje u našem gradu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA