BeogradLazarevacVesti

LA Moto za Dan žena u Glavnoj ulici delio ruže

Članovi Sportskog kluba „LA MOTO“ za Međunarodni dan žena organizovali su akciju podele cveća pripadnicama lepšeg pola. Nakon defilea od prostorija kluba do Karađorđeve ulice, motociklisti su se družili sa dama i darivali im cveće na poklon. Ovo je naš način da skrenemo pažnju na sebe i da pokažemo da smo džentlmeni svim danima a posebno na ovaj dan, kaže Zoran Gnjatović predsednik „LA MOTO“ kluba. U ovoj akciji učestvovalo je oko 20 motora a na ovim dvotočkašima, pored muškaraca našlo se i nekoliko hrabrih dama.

LA Moto delio ruže

Nakon pauze od dve godine, članovi „LA MOTO“ kluba družili su se sa pripadnicama lepšeg pola u Glavnoj ulici. Dame su na poklon dobile cveće a želja bajkera bila je da im pokažu da su džentlmeni tokom 365 dana u godini prema svojim suprugama i devojkama, tako i prema sugrađankama.

Bajkeri u Glavnoj ulici

I lazarevački bajkeri složili su se da o damama treba birnuti svakog dana u godini, ne samo 8. marta. Divan gest bajkera naišao je na lepe reakcije naših sugrađanki i verujemo da će na motocikliste od danas gledati „drugim očima“ i da su im ovaj dan svakako učinili posebnim.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA