BeogradLazarevacVesti

Lazarevački penzioneri donirali pomoć porodici Živojinović

Udruženje penzionera opštine Lazarevac uručilo je pomoć porodici Živojinović iz Stepojevca čija je kuća nedavno izgorela u požaru. Kuća porodice Živojinović iz Stepojevca izgorela je drugi put ove godine. Lazarevački penzioneri ovoj porodici donirali su osnovne životne namirnice i apelovali na sve ljude dobre volje da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu Živojinovićima.

Porodica Živojinović

Članovi Udruženja penzionera opštine Lazarevac za slučaj porodice Živojinović saznali su nakon priloga koji je naša medijska kuća snimila a drugi put ove godine kuća sedmočlane porodice Živojinović je izgorela u sredu 02. novembra. U skladu sa svojim mogućnostima, članovi ovog udruženja sakupili su pomoć i uručili porodici uz apel da se i druge slične organizacije odazovu ovoj akciji.

Slobodan Petrović
Slobodan Petrović

Uzrok požara su bile neispravne instalacije. Pričinjena je velika materijalna šteta, ali na svu sreću povređenih nije bilo.  Mališani sa njihovim roditeljima ovih dana spavaju na spratu kuće koja još uvek nije završena.

Radiša Živojinović
Radiša Živojinović

Podsetimo, porodici Živojinović kuća je izgorela i 31. januara ove godine. Ova sedmočlana porodica moli sve ljude dobre volje, brojne organizacije koje se bave humanitarnim radom i nadležne institucije da im pomognu u obnovi porodičnog doma i obezbeđivanju osnovnih životnih namirnica.

Kuća porodice u Stepojevcu

Svi građani, koji su u mogućnosti, mogu uplatiti novčanu pomoć na račun Radiše Živojinovića 250-1410025271200-82.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA