Lazarevčani ujedinjeni za Janu Simić

Predškolska ustanova „Naše malo kraljevstvo“ održalo je humanitarnu akciju za Janu Simić na platou ispred Rudarske česme.  Ovoj devojčici hitno su neophodna novčana sredstva za dalje lečenje.  Jana je devojčica koja boluje od opake bolesti- Spinalni Anaplastični Ependimom Gradus III. Za samo tri sata, za malu Janu sakupljeno je 200.050,00 dinara.

Humanitarnu akciju za Janu Simić organizovala je predškolska ustanova „Naše malo kraljevstvo“ na platou ispred Rudarske česme. Jana boluje od leukemije i stanje joj se znatno pogoršalo pa su joj potrebna novčana sredstva za dalje lečenje. Prema rečima Igora Đorđević, vlasnika vrtića, nadaju se da će na ovaj način bar malo pomoći Jani i njenim roditeljima u ovoj neizvesnoj borbi. Takođe se zahvaljuje svima koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji.

Mi se pripremamo za ovo već dve nedelje. Želim da se javno zahvalim vaspitačima, da im kažem jedno veliko hvala na izdvojenom vremenu, na prekovremenom radu u poslednjedve nedelje. U celu ovu akciju pored našeg vrtića uključilo se dosta ljudi. Zahvalio bih se „Krofnoteci“ iz Lazarevca, SFRJ bendu, Plesnom klubu „Kolus“, Školici sporta „Soko“, autićima iz glavne ulice, opštini Lazarevac koja nam je dozvolila da organizujemo ovaj skup – dodao je Igor Đorđević.

Igor Đorđević, PU "Malo kraljevstvo"
Igor Đorđević, PU „Malo kraljevstvo“

Vaspitačice iz vrtića zajedno sa decom pripremile su mnoge zanimljivosti. Od malih nogu vaspitačice decu koja pohađaju ovaj vrtić uče ih da treba biti human i da naše malo, nekome znači mnogo.

Jana Simić učenica je šestog razreda OŠ “ Vojislav Voka Savič“ i već duže vreme bori se protiiv opake bolesti. Cilj humanitarne akcije bio je da se prikupi što više novčanih sredstava za potrebe Janinog lečenja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA