Lazarevčanke skupljaju snagu za opstanak

Obaveze teraju na rad, ozbiljnost i što bolju pripremljenost. Sa takvim motivima, fudbalerke Kolubare su pre nekoliko dana, počele pripreme za drugi deo prvenstva Superlige. Ako se zna da je jesen bila sušna, da je osvojeno samo sedam bodova, a da „fenjer“ elitnog ranga trenutno gori u Lazarevcu, onda je jasno, kakav zadatak očekuje devojke u zeleno-crnim dresovima.

Trening fudbalerki Kolubare

Novi šef stručnog štaba Petar Đinđić, krenuo je u operaciju – opstanak. Na treninzima je oko 25 igračica, ali spisak nije konačan, jer se očekuje da još nekoliko novih igračica pojača Kolubaru. Jedina prinova za sada je Danijela Kuhut, koja je došla iz Požarevca.

– Očekuje nas dosta posla, pa smo iz tog razloga i ranije izašli na teren. Bitka za opstanak biće paklena. Cilj je da zadržimo mesto u elitnom rangu, da li direktno ili kroz baraž, teško je naslutiti u ovom trenutku. Potrebno nam je bar još dva-tri kvalitetna pojačanja – rekao je Đinđić.

Lazarevčanke treniraju na terenu sa veštačkom podlogom, a u planu je i nekoliko kontrolnih utakmica, kako bi se iskristalisao tim za drugi deo sezone.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA