BeogradIzboriIZBORI 2023LazarevacPolitikaVesti

Mali u Stepojevcu: „Za 5 godina penzije 500 evra“

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Lazarevac organizovao je u Stepojevcu predizborni skup i druženje sa penzionerima. Događaju je prisustvovao funkcioner ove stranke i kandidat za narodnog poslanika Siniša Mali. On se penzionerima zahvalio na podršci koju pružaju politici Aleksandra Vučića i rekao da bez njihovog razumevanja ne bismo mogli da prođemo kroz teške reforme. Lider lazarevačkih naprednjaka Bojan Stević pozvao je prisutne da na predstojećim izborima daju podršku gradskim i parlamentarnim listama „Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve“ i kandidatu te partije za predsednika države Aleksandru Vučiću.

Siniša Mali u Stepojevcu

U Stepojevcu je, u organizaciji Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Lazarevac održan predizborni skup i druženje sa penzionerima kojem je prisustvovao kandidat za narodnog poslanika Siniša Mali. Predsednik OO SNS Lazarevac Bojan Stević pozvao je prisutne da na aprilskim izborima podrže liste naprednjaka i njihovog kandidata za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Stević i Mali u Stepojevcu

Zahvaljujući podršci penzionera naša zemlja je uspela da sprovede teške reforme i od zemlje na ivici bakrota napravili najbrže rastuću ekonomiju u Evropi, poručio je kandidat za narodnog poslanika Siniša Mali. Istakao je da je država i tokom pandemije uspevala da obezbedi povećanje penzija i dodeli jednokratne pomoći.

Jedini garant mira i stabilnosti u vremenima izazova je Aleksandar Vučić, rekao je Mali u Stepojevcu.

Siniša Mali sa penzionerima u Stepojevcu

Izbori nisu igra, nemamo vremena za gubljenje, želimo zajedno da nastavimo da gradimo lepšu, bolju, uspešniju Srbiju, rekao je Mali i podsetio na obećanje lidera naprednjaka Aleksandra Vučića da ukoliko stranka koju vodi dobije poverenje, na kraju sledećeg mandata, prosečna penzija će iznositi 500 evra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA