BeogradLazarevacSportVesti

Marko Dimitrijević novi trener košarkaša Kolubare

Dok igrači provode dane odmora, to se ne može reči i za rukovodstvo Košarkaškog kluba Kolubara LA 2003. Oni uveliko odrađuju brojne obaveze. Prvi zadatak je skinut sa dnevng reda. Marko Dimitrijević je imenovan za novog šefa stručnog štaba. Reč je o treneru koji u proteklom periodu radio u Novom Pazaru, Smederevskoj Palanci, Zdravlju iz Leskovca, a inostrani angažman ostvario je i u Libanu.

Košarkaši Kolubare

Očekuju se i promene u igračkom kadru. Za sada je poznato da je zadržan kostur tima iz prethodne sezone. Dres Kolubare nosiće i dalje: Vuletić, Šparović, Simić, Jokić, Vukašin i Stevan Sinđelić.Uprava kluba pokušava da zadrži i Čvorovića.

Izvesno je da su neophodna pojačanja na deficitarnim pozicijama, pa se krenulo u potragu za plejmejkerom, “četvorkom” i klasičnim centrom.

Jedan od aduta Lazarevčana Nikola Simić, uželeo se treninga, lopte, šuta…

Nikola Simić
Nikola Simić

“Kako sada stoje stvati nova sezona će da počne krajem septemba, a do tada nas očekuje mnogo rada. Pripreme bi trebalo da počnu 10. avgusta ili eventualno nedelju dana kasnije”- objašnjava Simić.

Tim će prema najavama da pretrpi promene?

“Bitno je da zadržimo okosnicu ekipe i uz kvalitetna pojačanja, ubeđen sam da ćemo stvoriti sastav koji će igrati u zapaženu ulogu u novom prvenstvu”.

Iskusni igrač i sjajni šuter, ističe i da je prekinuta sezone zbog problema sa koronavirusom, pokazala da Kolubara može ravnopravno da se nosi sa svim rivalima u Košarkaškoj ligi Srbije.

Nikola Simić

“Cilj je da budemo u gornjoj polovini tabele. Verujem da ćemo biti kadri da tako nešto i sprovedemo u delo” – optimista je Nikola Simić, kreator igre zeleno-crnih.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA