Marko Mijušković novi direktor Centra za kulturu Lazarevac

Na devetoj sednici Skupštine Gradske opštine Lazarevac, za vršioca dužnosti direktora Centra za kulturu Lazarevac izabran je Marko Mijušković, diplomirani pravnik. Prethodno je ostavku na mesto direktora podnela Stela Stanišić. Mijušković je izrazio veliko zadovoljstvo izborom na ovu funkciju. “Lazarevac je rudarski grad i on treba da dobije spomenik posvećen rudaru na koji bi svi sugrađani bili ponosni”, izjavio je Marko Mijušković za televiziju Gem.

Na devetoj sednici Skupštine Gradske opštine Lazarevac, za v.d. direktora CZK odbornici su izabrali Marka Mijuškovića, diplomiranog pravnika. Lazarevac je rudarski grad i zaslužuje da dobije jedan spomenik rudaru. Značajna stvar bila bi i otvaranje naučnog centra po uzoru na Petnicu u Valjevu, izjavio je za Gem Marko Mijušković.

Bogat kulturni program očekuje Lazarevčane i u narednom periodu. Još uvek traje manifestacija “Kulturno leto” a već u četvrtak Lazarevčani mogu uživati u dečijoj predstavi “Mala princeza” koja je na programu od 19 časova na letnjoj sceni Centra za kulturu Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

2 komentara na vest “Marko Mijušković novi direktor Centra za kulturu Lazarevac

 • 30. jula 2021. at 15:00
  Permalink

  Politički uhleb bez ikakvih stručnih i ljudskih kvaliteta. Idealan kadar lopovske stranke kojoj pripada.

  Reply
 • 29. jula 2021. at 08:08
  Permalink

  Najvise sto Mijuskovic moze da doprinese gradu je da podigne spomenik.Sto se tice naucnog centra, u Lazarevcu inace sve vrvi od strucnjaka a Petnica im je danas bas za uzor.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA