BeogradLazarevacObrazovanjeVesti

Međunarodno takmičenje „Hippo“ održano u školi u Baroševcu

U petak 15. marta Osnovna škola „Milorad Labudovć Labud“ u Baroševcu bila je domaćin dvanaestog međunarodnog takmičenja iz engleskog jezika pod nazivom „Hippo“. Takmičili su se učenici osnovnih škola sa teritorije naše opštine, od trećeg do osmog razreda, kao i učenici Gimnazije. Ukupno 166 učenika bilo je raspoređeno u šest kategorija u zavisnosti od uzrasta (Little Hippo, Hippo 1,2,3,4,5).

Potrudili smo se da budemo dobri domaćini, kao i da se učenici i kolege lepo i prijatno osećaju u našoj školi. Pozitivni takmičarski duh, vedra i opuštena atmosfera doprineli su da ovo takmičenje protekne bez ikakvih poteškoća. Ovo je bila dobra prilika da se međusobno upoznaju učenici iz različitih škola, razmene mišljenja i uspostave nova drugarstva- istakla je direktorka Ljiljana Ilić. Ona se ovom prilikom zahvalila Opštini Lazarevac i SP „Lastra“ koji su obezbedili prevoz učenika iz Lazarevca, Novog Medoševca, Rudovaca, Velikih Crljeni i Stepojevca do škole.

Posebna zahvalnost upućena je i nastavnici engleskog jezika iz OŠ „“Milorad Labudovć Labud“ , Mirki Romanović koja je koordinirala čitavom organizacijom takmičenja ali i nastavnicima koji su dežurali tokom takmičenja i brinuli o bezbednosti svojih učenika.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA