Metalac Market organizovao prezentaciju dela svog asortimana

Metalac Market u Lazarevcu organizovao prezentaciju dela svog asortimana za sve sugrađane. Pored promocije proizvoda, Metalac se potrudio da prisutnima zasladi posetu palačinkama i bakinim kolačem. Tog dana Metalac je podelio i nekolicinu vrednih poklona i sve kupce častio popustom od 25% na Metalac posuđe i Sigma asortiman za domaćinstvo.

U četvrtak, 20. oktobra 2022. godine, u prodavnici Metalac Market u Lazerevcu organizovano je druženje sa sugrađanima. Promovisan je Metalčev prodajni program, pre svega Granit Line i Nektar -kolekcije aluminijumskog posuđa sa nelepljivim premazom. Prisutni su imali priliku da razgovaraju sa zaposlenima na licu mesta i da se uvere u kvalitet proizvoda, po kojima je brend Metalac poznat više od 60 godina. Zaposleni su vrlo srdačno dočekali sve zainteresovane koji su dobijali odgovore na pitanja o načinu upotrebe, održavanja, kao i o prednostima Metalac posuđa. Takođe, promovisane su i nove kolekcije dečijeg posuđa Mini M.

Tog dana Metalac je častio poklonima i popustom od 25% na Metalac posuđe i na deo Sigma asortimana za domaćinstvo. Izdvajaju još 15% popusta na Vivax male kućne aparate i 10% popusta na Philips televizore. Vivax je u svojim aparatima pripremao preukusne slane i slatke obroke. Bojleri Metalac bili su na popustu 5% i 10%, dok su inoks i granitne sudopere potrošači mogli da kupe uz 10% popusta.

Na osnovu broja ljudi i velikog interesovanja, može se reći da je Metalčeva misija u Lazarevcu uspela, a zaposleni najavljuju prezentacije i u drugim gradovima širom Srbije, u okviru kampanje „Vreme je da se družimo“.

– Vreme je da se družimo, častimo i iskoristimo lepo vreme. Zato, pravac Metalac! – reči su zaposlenih Metalac Marketa.

Maloprodajni lanac Metalac Market broji 80 prodavnica u Srbiji, dve mobilne i internet prodavnicu www.market.metalac.com. Svoje prve prodavnice Metalac je otvorio još 1996. godine, a one su bile i ostale važna konkurentska prednost, oslonac plasmana na domaćem tržištu i važan promoter asortimana Metalčevih društava. Metalac Market danas u svom asortimanu ima posuđe, opremu za domaćinstvo, sudopere, bojlere, belu tehniku, male kućne aparate, televizore i IT opremu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA