Ministar Branko Ružić posetio opštinu Lazarevac

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić posetio je GO Lazarevac i u pratnji rukovodstva opštine i državnog sekretara u ovom ministarstvu Bojana Stevića obišao Jedinstveno upravno mesto koje je finansirano sredstvima ovog ministarstva. Ministar Ružić se zahvalio na saradnji predsedniku GO Lazarevac i njegovom timu. Ružić je pored prvog jedinstvenog upravnog mesta koje je otvoreno u Lazarevcu podsetio i na brojne projekte koje je podržalo ministarstvo: obezbeđena su sredstva za javnu rasvetu u ulici 1300 kaplara, rekonstrukciju Doma kulture u Mirosaljcima, balon halu u Velikim Crljenima. Za vreme trajanja ovog mandata ministarstvo je napravilo krupan iskorak u Lazarevcu a svaki projekat je sufinansiran od strane opštine, što je pokazatelj da rukovodstvo vodi računa o svojim sugrađanima

Ruzic Poseta JMUPosetu gradskoj opštini Lazarevac ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić počeo je obilaskom Jedinstvenog upravnog mesta. Lazarevac je među prvim opštinama u Srbiji u kome je počeo sa radom jedinstven digitalni servis građana. U sali predsedništva opštine Lazarevac ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave zahvalio se predsednik Bojan Sinđelić.

JMU opština LazarevacMinistar Ružić se zahvalio rukovodstvu gradske opštine Lazarevac i državnom sekretaru Bojanu Steviću koji su zajedno sa ministarstvom državne uprave realizovali brojne projekte koji će doprineti poboljšanju uslova života građana. I podsetio na projekat Jedinstvenog upravnog mesta kao digitalnog servisa građanima.

Opštinski servis građanima LazarevcaZahvaljujući saradnji sa ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave u Lazarevcu se realizuju i projekti poput rekonstrukcije javne rasvete, izgradnje domova kulture, sportskih hala i dečijih vrtića.

Mirosaljci dom kultureU okviru svoje posete našoj opštini ministar Ružić je obišao radove na izgradnji doma kulture u Mirosaljcima.  Projekat dogradnje i rekonstrukcije objekta Doma kulture u MZ Mirosaljci površine blizu 800 metara kvadratnih finansiran je uz podršku Ministarstva državne uprave i loklane samouprave, kroz Budžetski fond za program lokalne samouprave, uz podršku GO Lazarevac i Grada Beograda.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA