Ministar policije otvorio novu Vatrogasnu stanicu u Lazarevcu

Ministar policije Nebojša Stefanović otvorio je novu Vatrogasnu stanicu u Lazarevcu. Nov i moderan objekat je površine 1400 metara kvadratnih i ispunjava sve stanadarde neophodne za neometan i efikasniji rad vatrogasne jedinice u Lazarevcu.

Vatrogasni dom

U planu je i nabavka novih navalnih vozila za vatrogasno-spasilačku jedinicu ali i zapošljavanje novih kadrova, rekao je ministar prilikom obilaska Vatrogasne stanice. U cilju povećanja bezbednosti građana ali i obezbeđivanja boljih uslova za rad, Stefanović je najavio i početak izgradnje  nove Policijske stanice koja će biti odmah kod novog Vatrogasnog doma.

Stefanović u obilasku Vatrogasnog doma

Otvaranje novog objekta Vatrogasne brigade u Lazarevcu važno je zbog udaljenosti opštine od glavnog grada i zbog njegovog širenja a u cilju povećanja bezbednosti svih građana, rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.

Vatrogasci u Lazarevcu

On je ovom prilikom rekao da će MUP nastaviti da ulaže i modernizuje Sektor za vanredne situacije a da je objekat u Lazarevcu jedan od najmodernijih. Pored opremanja, ministar je najavio i nabavku novih navalnih vozila za potrebe vatrogasno-spasilačke jedinice.

Vozila Vatrogasci

Ministar policije je reako i da uskoro očekuje početak radova na izgradnji nove Policijske stanice, koja će biti preko puta Vatrogasnog doma.

Stefanović se zahvalio i opštinskom rukovodstvu koje je pomoglo da ovaj objekat bude priveden nameni i da zadovoljava sve stanadarde koji su propisani.

Rukovodstvo opštine

U narednom periodu lazarevački vatrogasci dobiće i pojačanje, a za sada će biti primljena dva vatrogasca. U prethodnom periodu kupili smo nove uniforme i nabavili moderna vozila i nastavićemo da ulažemo u ovaj sektor, poručio je ministar Stefanović.

Vatrogasci u novom domu

Stefanović se zahvalio svim pripadnicima MUP-a koji su tokom pandemije koronavirusa savesno i časno obavljali svoje zadatke i bili na usluzi svojim sugrađanima.

Monitoring u Vatrogasnom domu

Ministar policije na kraju je poželeo pripadnicima vatrogasno-spasilačke jedinice da imaju manje posla i da nastave sa obukama a sve u cilju obezbeđivanja bolje i sigurnije zaštite svih građanima Srbije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA