Mlađe kategorije KK Kolubare ostvarile pobedu protiv Borca

Među brojnim uspesima u proteklom periodu, košarkaški klub Kolubara može da se pohvali i uspehom mlađih kategorija. Mališane, rođene od 2011. do 2014. godine, očekuju brojne aktivnosti u narednom periodu među kojima su turniri u Beogradu i Jagodini, izjavio je trener ovog kluba Miljan Vukadinović. Mali košarkaši koje smo ovom prilikom posetili, nisu krili ljubav prema ovom sportu pred kamerom Gem televizije.

Košarkaši Kolubare godišta od 2011. do 2014. imali su šansu da pokažu svoje umeće na turniru koji je održan nedavno u Valjevu. Oni su tu svoju šansu iskoristilli i sa peharima i medaljama se vratili u Lazarevac. Na pitanje kakav im je osećaj bio nastupom na turniru, mladi košarkaši su iskazali svoje zadovoljstvo.

Nedavno je odigrana utakmica između KK Kolubara i KK Borac, gde su mladi košarkaši Kolubare ostvarili izvanredne rezultate, izjavio je trener ovog kluba Miljan Vukadinović.

U narednom periodu košarkaše Kolubare mlađih kategorija očekuju brojne aktivnosti. Prijateljske utakmice i turniri biće dobra prilika da mladi košarkaši još više zavole ovaj sport.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA