Momirović i Vesić u Lazarevcu: Vraćamo Beo voz u punom kapacitetu

Uređenjem železničke stanice u Lazarevcu i rekonstrukcijom „BG voza“ Beograd će postati jedna celina, poručili su Goran Vesić i Tomislav Momirović prilikom posete Lazarevcu.

Vesić je naglasio da će građani iz Lazarevca imati na svakih 15 minuta, u špicu voz do Beograda, a svakih 45 minuta van špica.

„Danas postoje tri polaska dnevno Beo vozom za Beograd. Kada budemo rekonstruisali BG voz, umesto 104 imaćemo 500 polazaka, umesto 180 kilometara imaćemo preko 237 kilometara“, rekao je Vesić.

Prema rečima Tomislava Momirovića u Lazarevcu se trenutno investira u velike ekološke projekte, izgrađuje se kanalizaciona infrastruktura i time se jasno pokazje da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka vode računa da se i Beograd i Srbija ravnomerno razvijaju.

„Vraćamo Beo voz u punom kapacitetu, u narednih mesec dana povećaće se broj polazaka iz Lazarevca, ubrzaće se Beo voz kako iz Lazarevca, tako i iz Mladenovca, Batajnice, Ovče“, naveo je Momirović.

image_pdfKreiraj PDF dokument

2 komentara na vest “Momirović i Vesić u Lazarevcu: Vraćamo Beo voz u punom kapacitetu

 • 28. februara 2022. at 15:16
  Permalink

  IMA LI ŠANSE DA NEKO OD GRAĐANA VELIKIH CRLJENA BUDE GOST NA TV GEMU, JER OD ODBORNIKA IZ CRLJENA IMA VIŠE ŠTETE NEGO KORISTI . POZDRAV .

  Reply
 • 28. februara 2022. at 15:13
  Permalink

  SRAMOTA KAKVA JE STANICA U LAZAREVCU . BRUKA .NEMA ČEKAONICE, W.C.-a, KUPOVINA KARATA U VALJEVU. I VRLO VAŽNO PITANJE HOĆE LI „BEOVOZ“ IMATI STANICU U VELIKIM CRLJENIMA . STANICA U VREOCIMA SE GASI / raseljeno stanovništvo, selo ne postoji / TAKOĐE JE SRAMOTA KAKO SE ŠIKANIRAJU CRLJENČANI. NAJ BROJNIJA M.Z. U LAZAREVCU . PREKO 4.000 BIRAČA ŽIVI TU .
  STOTINE LJUDI SVAKODNEVNO PUTUJE ZA BEOGRAD . RADNICI, STUDENTI , ĐACI , BOLESNICI … .

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA