BeogradLazarevacVesti

Moto skup „Kolubajkera“ na jezeru Očaga za Kostu i Ognjena

Na jezeru Očaga od 21. do 23. jula biće održan 13. po redu moto skup u organizaciji MK „Kolubajkeri“ iz Rudovaca a ujedno će biti organizovan i centralni skup Moto asocijacije Srbije. Moto skup imaće i humanitarni karakter jer će se prikupljati novac za lečenje dečaka, našeg sugrađanina Koste Leševića i Ognjena Bojkovića, dečaka „leptira“ iz Obrenovca.  Na koncertima, koji će biti organizovani u petak i subotu nastupiće grupe: „Kerber“, „Riblja Čorba“, „Prljavi inspektor Blaža i kljunovi“ i drugi. Cena ulaznica je 500 dinara za građanstvo a pola prihoda od prodaje ulaznica biće uplaćeno u humanitarne svrhe.

Moto skup Kolubajkera

Bajkeri iz Rudovaca sledećeg vikenda biće domaćini moto skupa koji se u njihovoj organizaciji održava 13. put na jezeru Očaga. Pripala im je i čast da budu i domaćini centralnog skupa Moto asocijacije Srbije. Ovo okupljanje zaljubljenika u dvotočkaše imaći i humanitarni karakter jer će se prikupljati novac za lečenje Koste Leševića i Ognjena Bojkovića, a bajkeri će imati priliku da u subotu 22. jula u periodu od 09 do 16 časova daju krv.

Organizatori očekuju preko 1000 bajkera iz naše zemlje ali i veliki broj motociklista iz susednih zemalja. Kažu da su svi smeštajni kapaciteti popunjeni a da će kapije ovog skupa biti otvorene već u petak 21. jula od 09 časova.

Humani bajkeri i svi ljudi dobrog srca dolaskom na ovaj moto skup daće svoj doprinos u nastavku lečenja našeg sugrađanina Koste Leševića. On 28. jula putuje u Ameriku na prve analize za koje je novac sakupljen. Trenutno se u našem gradu organizuju brojne humanitarne akcije kako bi se prikupio novac za nastavak ispitivanja ali i medicinsku pratnju, koja neće biti finansirana od strane RFZO-a, kaže za RTV GEM Nevena Lešević, Kostina mama.

Kosta Lešević sa roditeljima

U petak na moto skupu nastupiće grupa „Kerberi“, dok je subota rezervisana za „Blažu i kljunove“ i Riblju Čorbu. Ulaz je besplatan za sve motocikliste dok će građanstvo plaćati ulaz 500 dinara. Pola prihoda od prodaje ulaznica biće uplaćeno za lečenje Koste Leševića i Ognjena Bojkovića. Na moto skupu biće organizovana i humanitarna lutrija a glavna nagrada je bicikl. Sav prihod od nagradne igre biće uplaćen za lečenje Koste Leševića.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA