BeogradLazarevacVesti

Na 1.100 kvadratnih metara otvoren salon nameštaja Kocka Lux u Ćelijama

Na 1100 kvadratnih metara u Ćelijama otvoren je moderan i dobro opremljen salon nameštaja „Kocka Lux“. Nameštaj koji prati svetske trendove od proverenih dobavljača u naredna tri dana možete kupiti po akcijskim cenama a ljubazno osoblje biće vam uvek na raspolaganju kako bi odabrali odgovarajuči komad nameštaja. U ponudi su kuhinje, dečije sobe, fotelje, garniture, kancelarijski nameštaj, spavaće sobe, tepisi, predsoblja i ostali komadni nameštaj. Nameštaj „Kocka Lux“ u našem gradu postoji već skoro dve decenije i sinonim je za kvalitet i udobnost, ali i cene koje su pristupačne.

Kocka Lux

Najbolji način da oplemenite svoj stambeni prostor je odabir modernog i jedinstvenog nameštaja. U novootvorenom prodajnom salonu nameštaja „Kocka Lux“ koji se nalazi u Ćelijama, na 1100 kvadratnih metara imaće priliku da odaberete kvalitetan, moderan i savremen nameštaj koji će zadovoljiti čak i istančan ukus zahtevnijih kupaca. I samo ime, „Kocka Lux“, nagoveštava da se radi o modernom, stilski lepom dizajniranom nameštaju koji prati svetske trendove. Vlasnik salona Nenad Radišić kaže da se na ovo otvaranje čekalo dugo, jer je sve planirano do sitnjih detalja i kako bi sam prostor kupcima bio topao, prijatan i kako bi se u njemu osećali kao u svom domu.

Ono što će vam biti teško kada zakoračite u salon „Kocke Lux“, jeste da ćete teško moći da se odlučite za samo jedan komad nameštaja. Izbor je veliki a saradnja sa dugogodišnjim i renomiranim proizvođačima nameštaja, garantuje kvalitet. Reklamacije za ovaj nameštaj nije bilo, kaže vlasnik i dodaje da je i brzina isporuke uvek u predviđenom roku i bez kašnjenja.

Ukoliko se odlučite za moderan nameštaj koji će vaš stambeni prostor učiniti funkcionalnim i potpuno prilagođenim vama, onda je salon nameštaja „Kocka Lux“ pravi izbor za vas. U naredna tri dana očekuje vas i popust na sav asortiman.

Kocka Lux

U objektu od 2200 kvadrata, pored salona „Kocke Lux“ nalazi se i firma „Kupatila Stojković“, gde možete nabaviti sve za završne radove u vašem domu, poslovnom objektu kao i sav asortiman iz keramike.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA