Na 31. Božićnom turniru preko 80 ekipa

Savez Sportova Lazarevac organizuje 31. Božićni turnir u malom fudbalu. U skladu sa utvrđenim propozicijama takmičenja u malom fudbalu i ove godine Božićni turnir se organizuje od 24. decembra do 12. januara, a učestvuje preko 80 ekipa.

U duhu prednovogodišnjeg raspoloženja po 31. put organizuje se Božićni turnir u malom fudbalu. Turnir organizuje Savez Sportova opštine Lazarevac u SRC “Kolubara” a finalne utakmice očekuje se tokom božićnih praznika. Turnir je i ovoga puta izazvao veliko interesovanje, prijavljene su ekipe iz Lazarevca ali i svih okolnih opština.

Veliko je interesovanje kao i do sada, nisam iznenađen, nadam se da će i publika to ispratiti. Jedina novina koja postoji je da imamo selekciju manje. U pitanju su veterani. Morali smo da odustanemo zbog obaveza KK “Kolubara” koji se takmiči u Prvoj košarkaškoj ligi i nemaju prekid takmičenja tokom praznika i moraju završiti svoje takmičenje do marta meseca – izjavio je Srđan Blagojević, predsednik Saveza sportova opštine Lazarevac.

Prve utakmice u seniorskoj konkurenciji su već odigrane, takmiči se 20 ekipa. Finale je planirano za drugi dan Božića.

Od 20 ekipa imamo 3-4 ekipe iz lazarevca a ostale su sa strane što govori o kvalitetu ovog turnira. Imamo ekipe iz Valjeva, Aranđelovca, Topole… Mogu da se pohvalim da smo najbolji turnir što se tiče uslova, imamo najveću tradiciju i među tri smo koja ima najveći nagradni fond – dodao je Blagojević.

Zahvaljujući sponzorima i ovoga puta u zavšnim danima turnira biće organizovana nagradna igra, a obezbeđen je i bogat fond nagrada.

Nagradni fond za seniore je 500 000 dok je za ostale selekcije 60% od kotizacije – izjavio je Blagojević.

Turnir je namenjen rekreativcima ali i aktivnim sportistima, kao vid dobre zabave i rekreacije tokom praznika i zimske pauze. Sada već tradicionalno ovo sportsko nadmetanje obeležiće praznike brojnih Lazarevčana, a organizatori su pozvali publiku da nakon turnira ostanu i na košarkaškim utakmicama i pomognu košarkaškom klubu “Kolubara 2003” u presudnim mečevima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA