BeogradLazarevacVesti

Nagrađeni učenici koji su ostvarili zapažene rezultate na republičkim takmičenjima

U svečanoj sali biblioteke „Dimitrije Tucović“ dodeljene su nagrade učenicima osnovnih i srednjih škola koji su osvojili u ovoj školskoj godini nagrade na republičkim takmičenjima. Prigodne poklone dobilo je 17 učenika a u ime GO Lazarevac i biblioteke, knjige su uručili predsednik opštine Bojan Stević, njegov zamenik Tomislav Rikanović i članovi Veća.

Predstavnici opštine

Ove godine na republičkim takmičenjima 17 učenika iz GO Lazarevac ostvarilo je izuzetne rezultate i našu opštinu predstavilo u najboljem svetlu. Osvajanjem jednog od prva tri mesta, ovi učenici pokazali su zavidan nivo znanja i spremnosti i još jednom potvrdili da se u našem gradu ulaže u obrazovanje ali i prosvetni kadar koji vredno radi sa decom.

Nagrađeni učenici

Predsednik opštine Bojan Stević zahvalio se učenicima i nastavnicima na rezultatima koje su postigli i najavio nova ulaganja u školske objekte.

Nagrade za ucenike

Stević je dodao da se opština trudi i dosta ulaže u modernizaciju školskih objekata ali i nagrađivanje učenika koji su svojim uspehom dokazali i pokazali da su ponos našeg grada.

Nagrađeni učenici i roditelji

Napomenuo je da će opština od naredne godine uvesti praksu da najbolje učenike nagradi letovanjem i da je to samo jedan od načina da im se zahvali na trudu i činjenici da svojim uspesima Lazarevac predstavljaju na najbolji način.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA