Najbrojnija generacija prvaka ove godine u školi „Vojislav Voka Savić“

U najstariju školsku ustanovu u Lazarevcu, OŠ „Vojislav Voka Savić“, upisano je 125 prvaka. Emotivno, uz muziku, balone i doček starijih učenika, prvaci su sa svojim učiteljicama ušetali u učionice spremni da krenu u novu životnu etapu. Direktor škole Nenad Živanović poželeo im je dobrodošlicu i dodao da je ovo najbrojnija generacija prvaka i da će se zaposleni u ovoj školi potruditi da prvacima ulepšaju školske dane i da im prenesu znanje. Za prvake „Vokine“ škole organizovana je priredba u Centru za kulturu a učenici četvrtog razreda pripremili su im predstavu.

Vokina škola

Važan dan u najstarijom školi na teritoriji GO Lazarevac, bio je emotivan i ispunjen pozitivnom energijom. Prvake su dočekali stariji učenici, koji su im napravili špalir do njihovih učionica, pevajući pesmice i kroz osmehe pozdravljajući nove drugare.

Vokina škola prijem prvaka

Sa osmehom na licu i ponekom suzom radosnicom, roditelji i učitelji ispratili su prvake u njihove učionice kako bi se dogovorili oko prvih obaveza novih školaraca. Svaki prvi septembar je jako važan dan za naše zaposlene i učenike i želimo da im tog dana pružimo svu podršku kako bi se u našoj školi osećali lepo i sigurno, kaže Nenad Živanović direktor ove obrazovne ustanove.

Špalir za prvake u Vokinoj školi

Za prvake je organizovana i priredba u Centru za kulturu, koju su pripremili učenici četvrtog razreda.

Svoje uzbuđenje nisu krili roditelji ali ni mališani. Spremni su seli u svoje školske klupe, željni novih poznanstava i novih saznanja. Neki su već naučili slova i brojeve, neki misle da će im fizičko biti omiljeni predmet, ali svi zajedno u narednim godinama disaće kao jedno i biti spremni da rade kao tim.

Prvaci Vokine škole

„Vokina“ škola iznedrila je dobre matematičare, fizičare ali i sportiste. Ne sumnjamo da će i ova generacija imati kvalitetne i dobre učenike koji će svoje talente pokazati kroz osmogodišnje obrazovanje, uz dobar nastavni kadar koji će im biti vetar u leđa i podrška. Dragi prvaci, škola vam nudi priliku da postanete baš ono što ste želeli. Iskoristite je!

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA