BeogradLazarevacVesti

Najstariji sugrađani otputovali na Zlatibor

GO Lazarevac i Savet za socijalnu zaštitu i u ovoj godini organizovaće izlete za penzionere. Najstariji sugrađani otputovali su na Zlatibor a na put do naše najposećenije turističke destinacije ispratili su ih predsednik opštine Bojan Sinđelić i član veća Nenad Bačanac. U toku ove godine izleti će biti organizovani na tri relacije: Zlatibor, Kruševac i manastire Ovčarsko-kablarske klisure.

Najstariji sugrađani otputovali na Zlatibor

Put Zlatibora, naše najposećenije planine i svakako najpopularnije među domaćim ali i stranim turistima, otputovala su i tri autobusa lazarevačkih penzionera. Naši najstariji sugrađani dobili su priliku da uživaju u jednodnevnom izletu zahvaljujući GO Lazarevac.

Najstariji sugrađani otputovali na Zlatibor
Bojan Sinđelić

Ovo je naš način da se odužimo našim najstarijim građanima, koji su svoj radni vek proveli i posvetili razvoju naše opštine – rekao je ovom prilikom predsednik opštine Bojan Sinđelić.

Najstarijoj populaciji naše opštine, u toku ovog perioda, biće ponuđene tri destinacije za izlete. Priliku da upoznaju Srbiju imaće svi penzioneri stariji od 55 godina, a u ponudi su obilazak Zlatibora, Kruševca i manastira u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, kaže Nenad bačanac, član Veća.

Miladin Negovanović, predsednik Saveta za socijalnu zaštitu GO Lazarevac, kaže da će pored ovih izleta, biti štampani i bilteni za najstarije sugrađane, više televizijskih i radio emisija o životu penzionera i njohovim potrebama.

Svi zainteresovani penzioneri, koji žele da se prijave za izlete, mogu to učini na broj telefona 011 8123 147.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Najstariji sugrađani otputovali na Zlatibor

  • Oce biti neko more za nas mlade necemo da damo glas dzabe

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA