BeogradObrenovacVesti

Naselje Stara Tamnava priključeno na grejanje

U naselju Stara Tamnava koje se nalazi u neposrednoj blizini centra Obrenovca, završeni su radovi na toplifikacionoj mreži. Reč je o investiciji vrednoj 23 miliona dinara a zahvaljujući ovim radovima na toplifikacionu mrežu priključeno je više od 40 domaćinstava.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća ,,Toplovod“ Boris Ivković kazao je da su završeni svi radovi i da podstanica u centru grada 12A može da snabdeva više od 40 korisnika. On je naglasio da su veoma teški uslovi bili prilikom izvođenja radova i priključenja domaćinstva i ovom priliko zahvalio se svim radnicima, kao i meštanima što su dugi niz godina imali strpljenje. Ivković je rekao da se nastavak radova na širenju toplotne mreže izvodi u naselju Belo Polje i da su u procesu i planovi za narednu godinu.

Meštani naselja Stara Tamnava ovom prilikom su se zahvalili opštini Obrenovac pošto je ispunjeno obećanje koje je dato u prethodnom periodu.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković prilikom razgovora sa sugrađanima koji žive u naselju Stara Tamnava, istakao je da je ovaj deo grada bio decenijama nepravedno zapostavljen i da se ta greška danas ispravlja. On je ovom prilikom podsetio da su veoma zahtevni građevinski radovi izvođeni u ovom kraju i najavio da će širenje toplifikacione mreže biti nastavljeno u naselju Šljivice.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA