Nastavljena podela kolica za bebe rođene u julu i avgustu ove godine

U Skupštinskoj sali Gradske opštine Lazarevac organizovana je nova podela dečijih kolica za bebe koje su rođene u 2022. godini, u julu i avgustu mesecu, a čiji roditelji su se do ovog trenutka prijavili na Javni poziv koji je raspisala lazarevačka opština. Od početka godine do sada podeljeno je oko 350 kolica sa nosiljkom. Poklon kolica roditeljima su uručili zamenik predsednik opštine Tomislav Rikanović, predsednik Skupštine Bojan Sinđelić i članovi Veća.

Podela kolica

Predstavnici GO Lazarevac nastavljaju da slede odgovornu politiku prema svojim sugrađanima a kako bi pomogli porodicama u prvim danima bebinog života, od početka godine počeli su sa podelom kolica sa nosiljkom svim roditeljima koji se projave na Javni poziv.

Opština podela kolica

Zamenik predsednika GO Lazarevac Tomislav Rikanović, pozdravio je roditelje i čestitao im prinove, dodajući da su deca budućnost i da je porodica stub svakog društva.

Tomislav Rikanović
Tomislav Rikanović

Rikanović je pozvao roditelje da se prijave na Javni poziv za dodelu multifunkcionalnih kolica ali i da podnesu zahtev za auto sedišta. To mogu učiniti putem sajta ili dolaskom u prostorije GO Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA