Nastavljeni infrastrukturni radovi u Lazarevcu

Radovi na kompletnoj rekonstrukciji ulice Janka Stajčića nastavljeni su a razloga za obustavu radova je bilo nekoliko, od pandemije koronavirusa do kiše koja je usporila izvođenje. Kiša je prethodnih dana napravila velike probleme građanima a predsednik opštine Bojan Sinđelić zamolio je sve da imaju strpljenja i da će ubrzo ova saobraćajnica dobiti potpuno nov i moderan izgled. Napomenuo je i da će uskoro, nakon rešavanja imovinsko-pravnih odnosa, biti nastavljeni i radovi na izgradnji garaže ispod ERC-a.

Ulica Janka Stajčića

Nakon kiše koja je prethodnih nedelja padala i napravila znatne probleme građanima ulice Janka Stajčića, koji su delili fotografije poplavljene ulice na društvenim mrežama, predsednik opštine Bojan Sinđelić kaže da očekuje da uprkos zastoju, ova saobraćajnica bude završena u planiranom roku. Dodaje da na svu sreću nije bilo materijalne štete i da građani imaju strpljenja.

Bojan Sinđelić
Bojan Sinđelić

Na pitanje novinara kada se očekuje nastavak radova na izgradnji javne garaže ispod ERC-a, predsednik Sinđelić kaže da radovi stoje zbog problema imovinsko-pravne prirode i da uskoro očekuje nastavak.

Parking ispod ERC-a

Nastavak radova očekuje se i u ulici Dr Đorđa Kovačevića a ostalo je da se završi desna strana ulice ka bolnici. Preostalo je uređenje trotoara i zamena asfalta a ulica će dobtii savremen i moderan izgled po ugledu na ulicu Kralja Petra, kaže predsednik.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA