Nastavljeni radovi u ulici Janka Stajčića

Radovi na kompletnoj rekonstrukciji ulice Janka Stajčića nastavljaju se danas, nakon zastoja u izvođenju koje je bilo u prethodnom periodu.  Razloga za obustavu radova bilo je nekoliko. Oni najbitniji su trenutna situacija sa pandemijom koronavirusa, kao i nešto više kišnih dana u prethodnom periodu.

nastavljeni radoviInvestitor radova na rekonstrukciji ulice je Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Grada Beograda. Opštinsko rukovodstvo je u više navrata, u prethodnom periodu, uputilo apel investitoru, kako bi se sa radovima nastavilo u što kraćem vremenskom periodu, a sve u cilju poštovanja dinamike predviđenih radova, i najbitnije, kako bi se građani koji žive u ulici Janka Stajčića u što kraćem roku vratili normalnom načinu funkcionisanja.

Izvođači radovaPrema informacijama koje smo dobili, radovi bi u narednom periodu trebalo da teku u skladu sa planiranom dinamikom. Ovim putem još jednom se upućuje apel od strane opštinskog rukovodstva za jedan vid strpljenja tokom izvođenja radova, a takođe i urgencija investitoru da se radovi izvode planiranom dinamikom, na opšte zadovoljstvo svih građana opštine Lazarevac.  Kako je potvrđeno, u relativno kratkom vremenskom periodu, kreću radovi na postavljanju cevovoda kišne kanalizacije i polaganju toplifikacione mreže.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA