BeogradIzboriLazarevacVesti

Nebojša Stefanović pozdravio penzionere Lazarevca

   Predsednik Gradskog odbora i član predsedništva SNS-a Nebojša Stefanović , članica Glavnog odbora SNS-a Nataša Stanisavljević, predstavnici lazarevačkih naprednjaka Bojan Stević i Bojan Sinđelić, kao i predsednik OO PUPS-a Darko Božić prisustvovali su druženju penzionera u Vrbovnu.  Zabavu za najstarije Lazarevčane upriličila je Unija penzionera OO SNS. Lista “Aleksandar Vučić – Za našu decu“ posebnu pažnju posvećuje najstarijim sugrađanima , oduvek smo želeli da pokažemo tu brigu i pažnju onima, koji su gradili ovu zemlju istakao je Stefanović.
Podrška najstarijim sugrađanima

Unija penzionera OO SNS Lazarevac organizovala je po drugi put druženje za najstarije sugrađane, one koji su tokom proteklih meseci bili najugroženiji i u samoizolaciji. Da sa posebnom pažnjom brinu o onima koji su gradili ovu zemlju još jednom su svojim prisustvom potvdili rukovodstvo OO SNS Lazarevac i Gradskog odbora stranke. Tokom prijatnom druženja u restoranu Imperija u Vrbovnu penzionere je obišao i pozdravio predsednik Gradskog odbora SNS i član predsedništva Nebojša Stefanović.

Briga o najstarijima kada je to najpotrebnijeStefanović je istakao da SNS za naše penzionere želi najbolje uslove, da osete  da su važan deo društva da ih niko nije zaboravio već da se njihova znanja i iskustva koriste svakoga dana.

Obraćanje StefanovićaPored Nebojše Stefanovića prisutnima su se obratili predsednik OO SNS Bojan Stević kao i Nataša Stanisavljević član glavnog odbora zadužena za socijalnu zaštitu. Bojan Stević je istakao da je u teškom periodu borbe protiv kovida dosta toga urađeno kako bi se sačuvali životi penzionera ali i obezebedila ekonomska stabilnost. Brinuli smo o svakome od vas , a u narednom periodu realizovaćemo značajne projekte za bolji život najstarijih ali i građana cele opštine poručio je Stević.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA