BeogradLazarevacVesti

Neverne bebe na otvaranju kafea „Magacin 011“

Novo u ponudi ugostiteljskih objekata u našem gradu je novootvoreni kafe “Magacin 011”. Objekat se nalazi na samom početku Glavne ulice u nekadašnjoj staroj kafani Šumadija a svojim enterijerom i rešenjima dizajnera može da pariara ugostiteljskim objektima u Beogradu i svim većim gradovima Srbije. Ideja vlasnika bila je da svojim sugrađanima ponudi novo mesto za prijatan boravak i užitak i bogatu ponudu raznovrsnih napitaka. Kafe je svečano otvoren u prisustvu velikog broja zvanica a sam početak rada ovog kafea obeležio je i nastup popularnog sastava “Neverne bebe”.

Magacin-011-2

Kokteli, frapei, kafe, bogata ponuda pića i napitaka izdvojiće ponudu kafea “Magacin 011” od mnogobrojnih ugostiteljskih objekata u Lazarevcu. Vodli smo se idejom da našim gostima ponudimo prelep ambijent, kako unutra, tako i napolju, u kojem će preko dana moći da uživaju u različitim ukusima, kaže menadžer lokala.

Radno vreme kafea “Magacin 011” koncipirano je tako da gostima pruži prijatanu i opuštenu dnevnu varijantu, kada uz odabranu i dobru muziku mogu da uživaju u priči sa svojim sagovornicama, dok će većernja varijanta podrazumevati organoizovanje tematskih večeri i svirki različitih muzićkih žanrova.

Sam početak rada kafea “Magacin 011” obeležio je nesvakidašnji nastup sastava “Neverne bebe”.

Neverne-bebe--2

Iako ne sviraju često po klubovima, rešili su ovaj put da zbog velike ljubavi prema Lazarevcu prirede jedan mini koncert. I ovaj put uspeli su da dodatno zagreju atmosferu i da pokažu zašto su jedan od najboljih bendova u Srbiji.

“Neverne bebe” ove godine obeležile su četvrt veka postojanja. I tokom leta svoju vernu publiku obradovaće nastupima na brojnim festivalima a posle dužeg vremenskoh perioda, gostovaće i u Crnoj Gori.

Neverne-bebe

Novootvoreni kafe “Magacin 011”, sigurni smo, postaće novo mesto okupljanja Lazarevčana ali i gostiju iz drugih gradova. Tematske večeri, prelep ambijent i nastupi poznatih bendova izdvojiće “Magacin 011” od drugih gradskih objekata a ljubazno osoblje potrudiće se da vam još više ulepša boravak u ovom kafeu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA