LazarevacVesti

Nezavisni sindikat policije u Lazarevcu podelio novogodišnje paketiće

Nezavisni sindikat policije, sindikalna organizacija u Lazarevcu i ove godine organizovala je podelu novogodišnjih paketića za decu svojih članova. Broj paketa je u odnosu na prošlu godinu udvostručen, jer je i broj članova ovog sindikata u Lazarevcu znatno povećan u prethodnih 12 meseci. Sindikat je tokom ove godine u više navrata svojim članovima i kolegama delio maske i dezinfikaciona sredstva, rekao je predsednik sindikalne organizacije u Lazarevcu Petar Lazić, koji je svim građanima i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova poželeo srećne predstojeće praznike.

Nezavisni sindikat policije

Nezavisni sindikat policije, sindikalna organizacija u Lazarevcu, nastavila je sa praksom podele novogodišnjih paketića deci svojih članova. Zbog loše epidemijske situacije, ove godine je izostala proslava sa Deda Mrazom i mađioničarem, pa su paketi roditeljima dodeljeni u prostorijama ovog sindikata u Lazarevcu.

Podela paketića Nezavisnog sindikata policije

Ovom prilikom podeljeno je oko 100 paketića, što je više nego lane, a i broj članova Nezavisnog sindikata u Lazarevcu je udvostručen.

Novogodišnji paketići

Uprkos svim nedaćama koje je ove godine donela epidemija koronavirusa, za Nezavisni sindikat policije u Lazarevcu 2020. je bila uspešna, jer su sprovedene sve planirane aktivnosti, rekao nam je predsednik sindikata Petar Lazić.

Petar Lazić
Petar Lazić

U ime Nezavisnog sindikata policije, organizacije u Lazarevcu, Petar Lazić poželeo je svim sugrađanima i kolegama mnogo zdravlja i sreće u 2021. godini.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA