LazarevacVesti

Nezavisni sindikat policije uručio poklone penzionisanim kolegama

Nezavisni sindikat policije u Lazarevcu dodelio je poklone svojim kolegama koji su otišli u penziju krajem 2020. godine. Brendirane satove, med i pčelinje proizvode dobila su tri inspektora, dva policajca i do nedavno jedina žena vatrogasac Zorica Jovanović. Petar Lazić se u ime Nezavisnog sindikata policije zahvalio dojučerašnjim kolegama što su svoj radni vek proveli u Policijskoj stanici u Lazarevcu i svojim nesebičnim savetima pomagali mlađim kolegama u poslu.

Pokloni za penzionere

Krajem 2020. godine tri inspektora, dva policajca i žena vatrogasac otišli su u penziju, oni su bili članovi Nezavisnog sindikata policije u Lazarevcu, jedinog reprezentativnog u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Pokloni za penzionisane pripadnike MUP-a Srbije

Njihove kolege, i članovi sindikata želeli su da im se prigodnim poklonima oduže za sve što su uradili tokom radnog veka. Ovom prilikom uručeni su im satovi, med i pčelinji proizvodi. Poklone im je uručio predsednik sindikata Petar Lazić.

Petar Lazić
Petar Lazić

Kolege koje su otišle u penzije su bile od velikog značaja za one mlađe u Policijskoj stanici u Lazarevcu, kaže Petar Lazić.

Zorica Jovanović
Zorica Jovanović

Do skoro jedina žena vatrogasac u Lazarevcu, Zorica Jovanović, zahvalila se u ime kolega koji su otišli u penziju na poklonima. Ona nam je otkrila da je prvo počela da radi kao spremačica, ali da je vremenom zavolela ovaj poziv, pa je i sama postala vatrogasac. Od svojih kolega je, kaže, uvek imala punu podršku i razumevanje.

Pokloni za penzionisane pripadnike MUP-a Srbije

Podsetimo, Nezavisni sindikat policije u Lazarevcu je pred sam kraj 2020. godine uručio novogodišnje paketiće deci svojih kolega.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA