BeogradLazarevacVesti

Nikola Simić novo pojačanje KK Paragon

Košarkaš Nikola Simić, nekadašnji igrač Kolubare i Tamiša, potpisao je ugovor za KK Paragon iz Lazarevca.  Simić će ove sezone igrati za lazarevački klub a kako sam kaže cilj je ulazak u viši rang takmičenja. Novo pojačanje u klubu je i Perica Bobić, koji će imati funkciju koordinatora seniorske selekcije.
Nikola Simić
Nikola Simić

Čuveni lazarevački košarkaš Nikola Simić novo je pojačanje KK Paragon. Simić će u novoj sezoni biti kapiten seniorske ekipe a očekivanja su da Paragon odvede u viši rang takmičenja. Simić kaže da je sa zadovoljstvom prihvatio poziv i da mu je drago što će ponovo igrati za lokalni klub.

KK Paragon trening

Novi koordinator seniorske selekcije odnedavno je i Perica Bobić, koji je igrao za Partizan i Crvenu Zvezdu a kao trener postigao je brojne i značajne uspehe sa nekoliko domaćih ekipa. Dolaskom Bobića na ovu poziciju klub očekuje da ostvari još bolje rezultate a igru podigne na viši nivo. Perica Bobić kaže da je dolazak Simića u klub dobra prilika da mlađe selekcije nauče od njega a svkako seniorska ekipa dobija novog kapitena i priliku da uđe u viši rang takmičenja.

Perica Bobić
Perica Bobić

KK Paragon trenutno ima šest selekcija i školu sporta. Iz ovog kluba ponikli su mnogi mladi košarkaši a nova pojačanja, kako u igračkom i trenerskom smislu, svakako će doprineti da klub postigne još bolje rezultate.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA