Nokautiran vozač automobila pežo 306 Miloš Brkić u Stepojevcu

Na Ibarskoj magistrali u Stepojevcu u subotu 9. novembra u 16:13 minuta napadnut je vozač automobila pežo 306 Miloš Brkić. Iz, za sada nepoznatih razloga, dvojica mladića zaustavila su Brkićev automobil, potom ga jedan od napadača udario, a nasilnik se nakon toga samo odvezao sa mesta događaja. Od siline udarca Brkić je ostao bez svesti a zahvaljujući brzoj reakciji ljudi koji su se zatekli na licu mesta i pozvali hitnu pomoć i policiju, nesrećni čovek prevezen je u Urgentni centar gde mu je ukazana pomoć.

Na snimku koji je zabeležila sigurnosna kamera firme “Kum komerc” se vidi kako je došlo do sukoba dva vozača. Na 0:58 se vidi kako vozač automobila marke „golf 4“ udara vozača „pežoa 306“ koji od siline udarca gubi svest. Nasilnik posle toga mirno odlazi do svog vozila i napušta mesto događaja. Nesrećni Miloš Brkić nakon ovog incidenta prevezen je u Urgentni centar. Mi smo uspeli da ga kontaktiramo a Brkić je još uvek u šoku kao i njegova porodica.

Jedan od očevidaca, koji je prvi pritekao u pomoć Milošu Brkiću, je Draženko Jović, radnik firme “Kum komerc”. U tom trenutku Jović se nalazio na svom radnom mestu i nakon što je čuo sirene istrčao je napolje i bio svedok nemilog događaja. Pritrčao je da pomogne Brkiću, kome su nakon toga pomogli i ostali prolaznici koji su se tu zadesili.

Na naše pitanje da li je neko zabeležio tablice automobile u kojem su se vozila dvojica napada, očevici nesreće na Ibarskoj magistrali, rekli su nam da od šoka i prizora koji su gledali samo su uspeli da vide da je vozilo marke golf čačanskih tablica. Nadamo se da će istražni organi brzo reagovati i vinovnike ovog nemilog događaja privesti ubrzo. Ponašanje ovih mladića nedolično je i svakako loš primer mlađoj populaciji. Apelujemo još jednom na vozače da poštuju ostale učesnike u saobraćaju a sve probleme rešavaju civilizovano i uz dogovor, dajući primer vozačima početnicima ali i svim učesnicima u saobraćaju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA