Nova led rasveta u hodnicima škole „Knez Lazar“

U Osnovnoj školi „Knez Lazar“ u Lazarevcu u toku je kompletna zamena rasvete u hodnicima, pa će učenici i zaposleni po završetku ovog posla imati led rasvetu i bolje osvetljenje. Radove finansira Gradska opština Lazarevac, izjavila je za Gem zamenica direktorke Svetlana Novičić. Ove godine počela je i zamena podova i krečenje u pojedinim učionicama kod učenika od petog do osmog razreda.

OŠ "Knez Lazar"

U cilju bezbednijeg boravka učenika, u Osnovnoj školi „Knez Lazar“ u toku je potpuna zamena rasvete u hodnicima i glavnom holu ove škole, pa će, kada radovi budu gotovi, đaci i njihovi nastavnici imati kvalitetniju, led rasvetu. Ove radove finansira Gradska opština Lazarevac, izjavila je zamenica direktorke Svetlana Novičić. Tokom ove godine počela je i zamena podova i krečenje u pojedinim učionicama za učenike od petog do osmog razreda, a nešto kasnije ovi radovi će uslediti i za đake nižih razreda.

Krečenje učionice u školi "Knez Lazar"

Oktobar je mesec koji je posebno posvećen digitalnom obrazovanju dece, pa je u školi „Knez Lazar“ u toku „Nedelja kodiranja“

U sklopu obeležavanja „Dečije nedelje“ u ovoj školi, osmišljen je zanimljiv edukativni projekat o zdravoj hrani.

OŠ "Knez Lazar"

Kada je u pitanju epidemiološka situacija, škola „Knez Lazar“ na dnevnom nivou obaveštava Ministarstvo prosvete i Školsku upravu o broju zaražene, i dece koja se nalaze u izolaciji. Trenutno u ovoj školi tri odeljena pohađaju kombinovanu nastavu, dok se kod ostalih nastava normalno obavlja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA