Nova radna mesta u kompaniji Meita iz Bariča za Lazarevčane

Za sve zainteresovane Lazarevčane kompanija Meita iz Bariča organizovala je Dan otvorenih intervjua u lazarevačkom Centru za kulturu. Kroz kratku prezentaciju predstavnici kompanije upoznali su kandidate sa radom ove firme, a zatim su svi prisutni mogli da obave razgovore i predaju svoje radne biografije. Pored zaposlenja u postojećoj fabrici, očekuju se i nova radna mesta. Cilj je da ova kompanija do kraja 2019. godine ima ukupno 2500 zaposlenih.

Ogromno interesovanje nezaposlenih sa teritorije GO Lazarevac za rad u kompaniji Meita, samo je jedan od razloga zbog kojeg je menadžment Meite odlučio da po drugi put organizuje dan otvorenih intervjua u našem gradu. Zaposlenje u ovom gigantu, koji je lider u oblasti proizvodnje komponenti za izradu čeličnih turbopunjača i kućišta turbina, već je pronašao veliki broj Lazarevčana zbog kojih je organizovan i autobuski prevoz.

Kompanija u ovom trenutku traži najveći broj radnika u proizvodnom procesu. Prilika će biti pružena i ljudima koji nemaju radno iskustvo, jer će svakako proći trenažni proces i obuku u ovoj kompaniji. Rad, disciplina i poštovanje propisa, posebno onih koji se tiču bezbednosti, jedini su uslovi koji se postavljaju pred zaposlene u Kompaniji Meita.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA