Nova saobraćajnica za meštane MZ Čibutkovica

Radove na asfaltiranju saobraćajnice u dužini od 750 metara u MZ Čibutkovica obišao je predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić sa saradnicima. Sinđelić je tom prilikom najavio da će na početku ove građevinske sezone u svakoj mesnoj zajednici na teritoriji naše opštine biti asfaltirana po jedna deonica puta.

Na samom početku građevinske sezone izvode se radovi na asfaltiranju deonice puta u MZ Čibutkovica. Ovu saobraćajnicu direktno koristi 30 domaćinstava ali je kao neposredna veza ka seoskom groblju od značaja za celu mesnu zajednicu. Predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić je tokom obilaska radova najavio i modernizaciju lokalnih i nekategorisanih puteva u celoj opštini.

Bojan Sinđelić, predsednik GO Lazarevac
Bojan Sinđelić, predsednik GO Lazarevac

Na zahtev MZ Čibutkovica, danas završavamo radove na asfaltiranju Ivkovića kraja. Radove finansira Gradska opština Lazarevac i odmah posle ove deonice, odlazimo u Strmovo, zatim Stepojevac, Velike Crljene i Leskovac. Nikada nećemo zapostaviti seoske mesne zajednice u odnosu na gradske. Nadam se da ćemo za nekoliko godina imati opštinu koja neće imati uopšte nekategorisane puteve, već moderne, asfaltirane saobraćajnice – izjavio je Bojan Sinđelić, predsednik GO Lazarevac.

Izvođač radova je ”Šumadija put” a sredstva su obezbeđena iz budžeta GO Lazarevac. Predsednik MZ Čibutkovica Slađan Ivković se zahvalio rukovodstvu opštine i istakao značaj ovog putnog pravca.

Predstavnici mesne zajednice izrazili su uverenje da će uspešna saradnja sa rukovodstvom GO Lazarevac biti nastavljena i kada je reč o realizaciji brojnih projekata bitnih za Čibutkovicu. Prioritetan je završetak izgradnje kapele na seoskom groblju, asfaltiranje saobraćajnice ka izvorištu mineralne vode, rekonstrukcija objekta škole. Cilj je da mladi bračni parovi ostanu u selu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA