LajkovacVesti

Nove perspektive u razvoju Lajkovca

Autoputem „Miloš Velik“i i brzim trakama do Valjeva, petljom u Nepričavi, izgradnjom buduće obilaznice oko Lajkovca, Industrijskom zonom 2, opština Lajkovac dobija nove šanse za razvoj. Lajkovac drugi put u svojoj istoriji postaje veoma važno saobraćajno čvorište, ovog dela Srbije ali i čitave države, rekao je predsednik opštine Andrija Živković i naglasio da će se lokalno rukovodstvo truditi da u narednom periodu iskoristi sve potencijale koji su donele važne saobraćajnice.

Putna infrastruktura u Lajkovcu

Važne saobraćajnice koje prolaze kroz opštinu Lajkovac velika su šansa da se ova opština u narednom periodu dodatno razvije i iskoristi povezanost sa Beogradom i svim ostalim delovima zemlje. Opština Lajkovac će se potruditi da maksimalno iskoristi prolazak koridora „Miloš Veliki“ kroz svoju teritoriju ali i postojanje petlje u Nepričavi, rekao je predsednik opštine Andrija Živković.

Andrija Živković
Andrija Živković

Tokom prošle godine, delimično iz budžeta Lajkovca, a delom i iz republičke kase, na teritoriji opštine Lajkovac asfaltirano je blizu 50 kilometara saobraćajnica.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA