KulturaLazarevacVesti

Novi naslovi u lazarevačkoj biblioteci

Biblioteka „Dimitrije Tucović“ Lazarevac uspešno je sprovela i drugu javnu nabavku knjiga za ovu godinu. Ovom prilikom nabavljeno je 628 naslova i 1575 publikacija, a zastupljeni su svi žanrovi i izdavači. Ovom nabavkom lazarevačka biblioteka u svom fondu sada ima sve romane i publikacije koje su ušle u širi izbor za Ninovu nagradu. Zbog loše epidemiološke situacije Biblioteka sa čitaocima radi od ponedeljka do petka, od 10 do 17 časova. Sve izmene vezane za radno vreme možete pronači na sajtu biblioteke i na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

Biblioteka Lazarevac

U Biblioteku „Dimitrije Tucović“ Lazarevac nedavno je pristiglo 628 novih naslova i 1575 publikacija različitih žanrova i izdavača. Ovim je kompletirana javna nabavka za 2020. godinu. Zbog epidemioloških razloga, javna nabavka je kasnila, pa umesto u junu sprovedena je sredinom novembra, pa tako lazarevačka biblioteka sada ima sve romane i publikacije koje su ušle u širi izbor za Ninovu nagradu. Ovi naslovi su već dostupni čitaocima.

Novi naslovi u lazarevačkoj biblioteci

Lazarevčani najviše vole da čitaju domaće autore, otkrila nam je bibliotekarka Dragana Marinković.

Dragana Marinković
Dragana Marinković

Zbog epidemije koronavirusa biblioteka sa čitaocima radi od ponedeljka do petka, od 10 do 17 časova.

Rad Biblioteke tokom epidemije koronavirusa

Iz Biblioteke „Dimitrije Tucović“ podsećaju svoje čitaoce da sve izmene radnog vremena mogu da se pronađu na sajtu bibliotekalazarevac.org.rs, kao i na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA