BeogradLazarevacVesti

Novi objekat svlačionice za FK Radnički iz Rudovaca

FK Radnički iz Rudovaca uskoro dobija nove svlačionice koje će koristiti igrači ovog kluba, ali i gostujućih ekipa. Radove na izgradnji novih svlačionica obišao je predsednik opštine Bojan Stević sa svojim saradnicima. Po rečima izvođača radova, svlačionice ovog fudbalskog kluba trebalo bi da budu završene do 01. avgusta kako bi sve bilo spremno za Memorijalni turnir koji se igra 06. avgusta na Dan rudara.

Nove svlačionice za Radnički iz Rudovaca

FK „Radnički“ iz Rudovaca osnovan je 1954. godine. Jedan je od najpoznatijih klubova sa ovog podneblja, sa dugogdišnjom istorijom i tradicijom. Posle Kolubare i Šumadije, ovo je klub koji je u nekadašnjoj Jugoslaviji imao zapaženo mesto u svetu fudbala. Dugo se takmičio u staroj Jugoslaviji u srpskoj ligi sever a danas u Prvoj Beogradskoj ligi u grupi B. Nakon uređenja tribina i stadiona, koji koristi ovaj klub, trenutno se privode kraju radovi i na svlačionici, koja bi trebalo da bude završena do 01. avgusta. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević sa svojim saradnicima.

Stević je ovom prilikom najavio i početak uređenja terena kod matične škole ali i terena kod Sportskog centra Rudovci.

Stadion u Rudovcima

Pored ulaganja u infrastrukturu i sportske objekte, Stević je napomenuo da je opština u prethodnom periodu uspela da obezbedi i smart table za nastavu u školi u Rudovcima i najavio nova ulaganja.

Predsednik opštine napomenuo je da je ova Mesna zajednica bila pokretač razvoja opštine i da je opštinsko rukovodstvo u prethodnom periodu uložilo značajna sredstva kako bi poboljšalo kvalitet života meštana ovog dela Lazarevca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA