Novogodišnja priredba OŠ “Vojislav Voka Savić“

Povodom Novogodišnjih praznika učenici prvog i drugog razreda u produženom boravku OŠ “Vojislav Voka Savić“ organizovali su priredbu pod nazivom Audicija – Tražimo pomoćnika Deda Mrazu. Pre same priredbe u holu Centra za kulturu Lazarevac organizovan je prodajni bazar novogodišnjih ukrasa i čestitki koje su učenici sami napravili. Sva prikupljena sredstva namenjena su lečenju naših sugrađanki Verice Mišković i Jane Simić.

Šarenilo novogodišnjih ukrasa, čestitki, maski deda mraza i svega što dečija mašta i kreativnost mogu da naprave ukrasili su hol Centra za kulturu Lazarevac. Prodajni bazar koji su organizovale učiteljice OŠ “Vojislav Voka Savić“ imao je za cilj da učenici shvate značaj humanosti i da zajedničkim snagama mogu postići sve što požele. Ovoga puta želja im je bila da pomognu u lečenju sugrađankama Verici Mišković i Jani Simić.

Roditelji, bake i deke ali i drugari predškolci kao i ostali učenici OŠ “Vojislav Voka Savić“ uživali su u prepunoj sali Centra za kulturu Lazarevac, a aplauzima i smehom ispratili su brojne recitacije i skečeve inspirisane zimom i novogodišnjim praznicima.

Kraj decembra je i vreme kada se sumiraju rezultati u staroj i prave planovi za novu godinu, direktor OŠ “Vojislav Voka Savić“  Nenad Živanović ističe da je motivacija učenika ključna.

Kako bi poželeli dobrodošlicu Novoj Godini ali pre svega sačekali Deda Mraza i poklone koji su pripremljeni za njih svi učesnici priredbe zajedno na bini otpevali su novogodišnju pesmu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA