Novogodišnji koncert Plesnog studija “Srna” 28. decembra

Tradicionalni novogodišnji koncert Plesnog studija “Srna” biće održan u Centru za kulturu 28. decembra. Polaznice ovog kluba predstaviće publici svoje koreografije a svoje umeće u baletskim igrama po prvi put predstaviće i najmlađe grupe u kojima polaznice imaju po tri godine. U toku su poslednje pripreme za koncert a ekipa naše televizije razgovarala je sa malenim balerina.

San svake devojčice je da igra čudesno na vrhovima prstiju u čarobnom svetu igre gde žive prinčevi, princeze, čarobnjaci… Balet je više od igre a ove malene devojčice odvažile su se da obuju baletanke i oprobaju se u ovom carstvu igre. Svoj san sada sanjanju na javi i to u Plesnom studiju “Srna” koji vodi balerina Sandra Voloder. U sali sa ogledalima u prelepim roze kostimima, vredno vežbaju i pripremaju se za svoj prvi nastup. Bile su hrabre i pred našom kamerom i rekle nam šta njima balet znači i zašto su odlučile da postanu balerine.

Esma Drašković, balerina
Esma Drašković, balerina

Požrtvovano i sa puno strpljenja sa mladim damicama radi Sandra Voloder, balerina i koreograf, osnivač Plesnog studija “Srna”. Kaže da su pripreme za koncert u punom jeku i da će najmlađe balerine po prvi put nastupiti pred publikom.

Od svog osnivanja do danas,”Srne” su osvojile brojna priznanja i nagrade na prestižnim takmičenja a nedavno su medalje donele i iz Beograda.

Sandra Voloder
Sandra Voloder

Ove godine završni tradicionalni koncert biće održan 28. decembra u 19 časova u lazarevačkom Centru za kulturu. U programu će učestvovati svi polaznici Plesnog studija “Srna” a publika će, kao i prethodnih godina, imati priliku da uživa u divnoj muzici, koreografijama i lepo dizajniranim kostimima. Sigurno smo da će srca publike sigurno osvojiti i najmlađe balerine koje su nam zajedno uputile poziv na koncert a on se nikako ne sme odbiti niti propustiti.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA