BeogradLazarevacVesti

Obaveštenje o prekidu isporuke električne energije

Obaveštavaju se kupci električne energije da će zbog interventnih radova u trafostanici TS 110/35kV Lazarevac, u delu postrojenja 110kV, doći do prekida u isporuci električne energije u nedelju 20.03.2022.god. u terminu od 05:00-08:00 časova.

U navedenim terminima, bez električne energije biće Ljig i sva naselja opštine Ljig, kao i deo naselja opština Mionica i Gornji Milanovac, koja se napajaju iz TS 35/10kV Ljig i 35/10kV Belanovica- naselja Dučić-deo Кacapa, Milavac, Rakari, Gornja Toplica, Gunjica, Berkovac, Popadić, Paštrić, deo Struganika koji se napaja iz TS 10/0,4 kV Struganik 3 – Mišići, Ugrinovci, Zagrađe, Dragolj, Trudelj, Reljinci, Boljkovac, Кriva Reka, Ručić .

U istim terminima bez napajanja će biti i naselja Dudovica, Brajkovac, Barzilovica, Čibutkovica, Županjac, Latković, Stubica, Šušnjar, Lukavica, Šopić, Dren, Burovo, Bistrica.
Istovremeno molimo kupce u gradskom području Lazarevca, koji će u ovim terminima biti napojeni od strane alternativnog pravca 35kV, da maksimalno smanje potrošnju električne energije, kako ne bi došli u situaciju da moramo vršiti redukciju električne energije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA