Obuka za pokretanje privatnog biznisa „Put do uspešnog preduzetnika“ 12. i 13. marta

Ispostava Lazarevac beogradske Filijale NSZ i Gradska opština Lazarevac organizuju dvodnevnu obuku za pokretanje privatnog biznisa „Put do uspešnog preduzetnika“, 12. i 13. marta ove godine u velikoj sali opštine Lazarevac.

opstina

Obuka „Put do uspešnog preduzetnika“, tokom koje polaznici proveravaju opravdanost svoje poslovne ideje, sagledavaju prednosti i rizike preduzetništva i informišu se o postupku registracije firme, aktuelnim zakonskim propisima, subvencijama i mogućim kreditnim linijama, namenjena je nezaposlenim licima koja nameravaju da pokrenu sopstveni biznis.

Nakon uspešno završene obuke polaznici dobijaju sertifikate koji predstavljaju uslov za konkurisanje za bespovratna sredstva po Programu samozapošljavanja NSZ, ali i kod lokalnih samouprava, privrednih komora i sličnih organizacija.

Svi nezaposleni sugrađani sa teritorije Lazarevca koji su zainteresovani za pokretanje privatnog posla, mogu da se prijave za obuku „Put do uspešnog preduzetnika“ kod svog savetnika za zapošljavanje u nadležnoj ispostavi NSZ u Lazarevcu, u ulici Karađorđevoj br. 38.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA