Od početka godine opština Lazarevac uručila 130 bebi kolica

U velikoj sali Gradske opštine Lazarevac uručena su poklon kolica sa nosiljkom roditeljima dece koja su rođena u aprilu i prvoj polovini maja ove godine. Predsednik opštine Bojan Stević uručio je kolica svim roditeljima koji su se prijavili na poziv i napomenuo da je GO Lazarevac od početka godine podelila ukupno 130 kolica. Stević je iskoristio priliku i pozvao roditelje da prate konkurse i prijave se i za dodelu autosedišta.

Poklon kolica

Gradska opština Lazarevac nastavlja akciju poklanjanja bebi kolica svim novorođenim bebama na teritoji opštine. Predsednik opštine Bojan Stević je ovom prilikom rekao da je ponosan što na ovaj način opština pomaže svojim sugrađanima.Uručujući kolica mamama i tatama, čelnici Opštine su im čestitali na rođenju beba i poželeli zdrav i srećan život sa potomcima.

Bojan Stević
Bojan Stević

Pored dodele poklon kolica, opština Lazarevac u narednom periodu raspisaće i Javni poziv za dodelu autosedišta a predsednik opštine pozvao je roditelje da se prijave.

Bebi kolica

Akcijom dodele poklon kolica sa nosiljkom i autosedišta, opština Lazarevac pruža podršku parovima koji su postali roditelji i na taj način želi da podstakne mlade da se lakše odluče za potomstvo i direktno utiču na borbu protiv bele kuge.

Dodela bebi kolica

Svi roditelji koji se do sada nisu prijavili za dodelu mogu se informisati u kancelariji broj 13 u zgradi Opštine.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA