Odigrana predstava za decu „Kraljevski festival bajki“ teatra „Talija“ iz Beograda

Na platou ispred Centra za kulturu Lazarevac odigrana je predstava za decu „Kraljevski festival bajki“ teatra „Talija“ iz Beograda. U pitanju je originalna priča o kralju i kraljici koji na različite načine pokušavaju da uspavaju svoju razmaženu ćerku, što im ne polazi od ruke. Na predlog dece, koja im sugerišu šta oni vole, kralj i kraljica počinju da pričaju, a zatim i da glume poznate bajke: Pinokija, Crvenkapu, Mačka u čizmama…Tada počinje pravo uzbuđenje i čarolija za decu.

Razmažena princeza se iz priče u priču polako menja, prihvatajući pozitivne osobine junaka i na kraju postaje uzorno dete. Brojni zanimljivi songovi vezani za poznate bajke, sjajni kostimi, kao i izuzetno duhovit, dinamičan i interaktivan tekst, drže dečju pažnju tokom cele predstave. Deci se kroz ovu predstavu na zabavan i vrlo jasan način promovišu prave vrednosti i osobine.

Predstava je u produkciji teatra ”Talija” autora Ljiljane i Darka Joksimovića koji i igraju u ovom pozorišnom komadu za decu.

Pozorište ”Talija” tokom celog leta izvodi dečije predstave na splavu ”Teatar na Savi”, pored toga biće odigrana i u gradovima širom Srbije tokom letnje turneje. Veliki broj mališana na platou ispred Centra za kulturu koji su netremice pratili avanture razmažene princeze dokaz su uspešnosti ovog komada.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA