BeogradLazarevacVesti

Odlazak u penziju 18 radnika Železničkog transporta „Kolubara Prerade“

U restoranu „Amadeo“ organizovana je proslava za 18 radnika Železničkog transporta „Kolubara Prerade“ koji su, mahom radni vek, proveli u ovom pogonu. Dve dame i 16 muškaraca odlaze u zaslužene penzije a uz podršku kolega i poslovođa za njih je organizovano i druženje gde su im uručeni prigodni pokloni.

U restoranu „Amadeo“, organizovana je svečana proslava u čast 18 radnika Železničkog transporta „Kolubara Prerade“ koji su na ovaj način proslavili završetak radnog veka. U penziju su ispraćene dve dame i 16 gospodina, koji su s ponosom radili u ovom pogonu tokom većeg dela svog života. Poslovođe i kolege su se okupili kako bi iskazali svoju zahvalnost i poštovanje prema ovim izuzetnim pojedincima, čija su predanost i radna etika bili neizmerno važni za uspeh i funkcionisanje preduzeća. Tokom dugih godina rada, ovi radnici su ne samo pružali izvanredne usluge, već su i izgradili trajna prijateljstva i zajedništvo unutar kolektiva.

Druženje je bilo obogaćeno toplim emocijama i osmesima, dok su se sećanja na zajedničke radne dane preplitala s nadom u buduće dane penzionerskog života. Uz podršku svojih kolega i poslovođa, svaki od njih je dobio prigodne poklone kao znak zahvalnosti za svoj doprinos i vernu službu. Njihov poslovođa, Radiša Sinđelić kaže da mu je čast i zadovoljstvo što je sa ovim ljudima delio zajedničke trenutke.

  • Ivanović Milenko, Petrović Darko, Mitrović Milinko, Erović Dušan, Milosavljević Zoran, Negovanović Miladinka, Stanojlović Dragan, Milanović Nebojša, Belaćević Miladin, Damnjanović Rade, Đorđević Mirjana, Krasić Miroslav ,Birčević Miroslav, Kovačević Miloš, Stojanović Slobodan, Đorović Gradimir, nisu prisustvovali Milanović Dragan i Grujičić Miodrag.

U Železničkom transportu pogona „Kolubara Prerade“ trenutno ima oko 170 zaposlenih. Sloga, zajedništvo i dugogodišnja prijateljstva čine da ovaj pogon bude uvek složan, kako u poslu, tako i u druženju i zabavi.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA