BeogradLazarevacVestiZabavaZanimljivosti

Održan 13. moto skup u organizaciji MK „Kolubajkeri“ iz Rudovaca

Na jezeru Očaga od 21. do 23. jula održan je 13. po redu moto skup u organizaciji MK „Kolubajkeri“ iz Rudovaca a ujedno organizovan i centralni skup Moto asocijacije Srbije. Moto skup imao je i humanitarni karakter jer se prikupljao novac za lečenje našeg sugrađanina Koste Leševića i Ognjena Bojkovića, dečaka „leptira“ iz Obrenovca.

Ni tropski talas koji je zahvatio našu zemlju i ceo region, ali najavljene olujne nepogode nije omeo ljubitelje dvotočkaša da se okupe na jezeru Očaga trinaestu godinu zaredom i prisustvuju moto skupu koji je u organizaciji rudovačkog Moto kluba Kolubajkeri. Pripala im je i čast da budu i domaćini centralnog skupa Moto asocijacije Srbije. Sve je počelo u  petak 21.jula, kada je otvoren kamp a za dobru atmosferu u muzičkom delu programa bili su zaduženi Marshall Zrenjanin, Đorđe Popović Milko i Banditi dok je koncert grupe Kerber otkazan zbog nepovoljnih vremenskih uslova.

Nažalost, na nebo ne možemo da utičemo. Dobru atmosferu koju su napravili Britke sablje i Prljavi inspektor Blaža i kljunovi na jezeru Očaga prekinuo je jak pljusak i sprečio održavanje koncerta Riblje čorbe.

Ovo okupljanje zaljubljenika u dvotočkaše imao je i humanitarni karakter jer se prikupljao novac za lečenje Koste Leševića i Ognjena Bojkovića. Pola prihoda od prodaje ulaznica biće uplaćeno za lečenje ova dva hrabra dečaka. Na moto skupu bila je organizovana i humanitarna lutrija a glavna nagrada je bicikl. Sav prihod od nagradne igre biće uplaćen za lečenje Koste Leševića.

Moto skup je iz godine u godinu sve popularniji i posećeniji pa je i ove godine prisutan veliki broj bajkera iz više gradova Srbije i zemalja u okruženju. Cilj je takođe i dobra zabava, druženje bajkera i provod uz dobru muziku u prirodi a idealan prostor za to je kao i uvek jezero Očaga. Dobra rok svirka privukla je veliki broj posetilaca iz Lazarevca koji su uživali u pozitivnoj energiji, dobrim domaćinima iz Moto kluba „Kolubajkeri“, pa se s pravom očekuje da sledeći moto skup na jezeru Očaga bude još masovniji.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA