BeogradLazarevacVesti

Održan humanitarni bazar za Kostu Leševića u OŠ „Slobodan Penezić Krcun“

U OŠ „Slobodan Penezić Krcun“ u Junkovcu održan je humanitrni bazar za Kostu Leševića. Na štandovima koje su organizovali učenici nižih razreda prodavali su se kolači koje su sa učenicima pripremile učiteljice i roditelji. Zahvaljujući njihovoj velikodušnosti i humanoj podršci, uspeli su da prikupe iznos od 132 hiljade dinara. Ovaj novac je uplaćen na račun malog Koste Leševića, pružajući mu nadu i podršku u njegovoj borbi.

U Osnovnoj školi „Slobodan Penezić Krcun“ u Junkovcu održan je humanitarni bazar posvećen pomoći Kosti Leševiću. Učenici nižih razreda su organizovali štandove na kojima su se prodavali ukusni kolači, pripremljeni sa puno ljubavi od strane učitelja, učiteljica i roditelja. Ovaj gest dobrote privukao je mnoge dobronamerne ljude koji su se odazvali u velikom broju. Učenici su bili oduševljeni jer su mogli da svojim delima pruže podršku sugrađaninu Kosti.

Zahvaljujući njihovoj velikodušnosti i humanoj podršci, uspeli su da prikupe iznos od 132 hiljade dinara. Ovaj novac je uplaćen na račun malog Koste Leševića, pružajući mu nadu i podršku u njegovoj borbi. Direktorka škole Milena Simić kaže da je ponosna na svoje učenike, zaposlene ali i roditelje koji su podržali ovaj bazar.

Ovaj događaj je primer zajedništva, solidarnosti i ljubavi koji nas podseća da u teškim vremenima, zajedno možemo učiniti velike stvari.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA