Održan humanitarni koncert za Kostu Leševića

Kulturno umetničko društvo „Diša Đurđević“ organizovalo je na novom trgu ispod Rudarske česme humanitarni koncert za dečaka Kostu Leševića iz Lazarevca, kome su neophodna sredstva za lečenje u zemlji i inostranstvu. Na koncertu su pored domaćina nastupili i gosti iz Ljiga, Despotovca i Resavice. Ovom prilikom prikupljeno je oko 45 000 dinara.

Humanitarni koncert za Kostu

Na novom trgu ispod Rudarske česme, u organizaciji Kulturno umetničkog društva „Diša Đurđević“ organizovan je humanitarni koncert folklornih ansambala za Kostu Leševića, dečaka iz Lazarevca, kojem su neophodna sredstva za lečenje u zemlji i inostranstvu. Folkloraši „Diše Đurđevića“ veoma su angažovani kada su humanitarni koncerti u pitanju i u prošlosti više puta su prikupljali sredstva za pomoć pre svega deci kojoj je neophodno lečenje. Pored domaćina, nastupili su i gosti iz Despotovca, Resavice i Ljiga.

Humanitarni koncert za Kostu

Kulturno umetničko društvo „Diša Đurđević“ u narednom periodu imaće više aktivnosti, među kojima je i sama promocija ansambla i upis novih članova.

Kao gosti, na humanitarnom koncertu nastupili su folkloraši iz Despotovca, koji su se prvi put predstavili publici u Lazarevcu.

Ovom prilikom prikupljeno je oko 45 000 dinara za Kostu Leševiča. Naredni humanitarni koncert „Diša Đurđević“ organizovaće 1. oktobra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA