Održan I Kalimero kup u Lazarevcu

Škola fudbala ”Kalimero” organizovala je po prvi put turnir na kome su učestvovali najmlađi fudbaleri rođeni 2008. godine i mlađi. U takmičarskom delu pored domaćina učešće su uzeli i fudbalski klubovi Crvena zvezda i Partizan, kao i škole fudbala iz Kraljeva, Obrenovca i Gornjeg Milanovca.

U takmičarskom i revijalnom delu u SRC ”Kolubara” učestvovalo je preko 100 malih fudbalera. Svečanim defileom svih takmičarskih ekipa kao i članova škole fudbala ”Kalimero” počeo je ”Prvi Kalimero kup”, praznik fudbala za najmlađe fudbalere ali i njihove verne navijače, pre svega roditelje. Lazarevac je ugostio najmlađe selekcije Crvene zvezde i Partizana, ali i upešne škole fudbala iz Gornjeg Milanovca, Obrenovca i Kraljeva. Podršku ovoj sportskoj manifestaciji u promotivnom smislu dala je Turistička organizacija GO Lazarevac.

Dugogodišnja saradnja između predstavnika škole fudbala ”Kalimero” i Crvene zvezde i Partizana rezultirala je i njihovim učešćem na ovom prvom fudbalskom turniru ”Kalimero” koji je bio i prilika za promociju Lazarevca.

Tokom celodnevnog druženja i takmičenja najmlađi fudbaleri, među kojima se sigurno kriju i budući reprezentativci i igrači u velikim evropskim klubovima mogli su da uporede svoj talenat ali i napredak postignut tokom treniranja. Tokom revijalnog dela snage su odmerili i fudbaleri rođeni 2010. godine i mlađi iz Lazarevca i Lajkovca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA