Održan koktel OO Socijalističke partije Srbije Lazarevac

Tradicionalni novogodišnji koktel povodom pravoslavne Nove godine, u Centru za kulturu Lazarevac organizovao je Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije. Predsednik lazarevačkih socijalista Miloje Živanović u obraćanju gostima izrazio je zahvalnost članovima koji su duži niz godina verni stranci, koja je, kako je rekao, partija sa najvećim političkim stažom u zemlji. Pored članova i simpatizera, koktelu su prisustvovali i predstavnici političkih partija sa kojima socijalisti participiraju u vlasti na svim nivoima.

Tradicionalno, pred pravoslavnu Novu godinu, rukovodstvo Socijalističke partije Srbije Lazarevac okupi članove, simpatizere i pripadnike drugih stranaka, kako bi se upriličilo slavlje i mali predah od svakodnevnih obaveza. Lider lazarevačkih socijalista Miloje Živanović istakao je u obraćanju prisutnima da je ova stranka prošla i kroz dobre i manje dobre događaje u svojoj istoriji i zahvalio članstvu na vernosti.

Miloje Živanović
Miloje Živanović

Živanović je iskoristio priliku da pozdravi i koalicione partnere, Srpsku naprednu stranku i Jedinstvenu Srbiju, ujedno izražavajući očekivanja da će ta saradnja biti nastavljena i u narednim godinama, te da će zajedno dobiti novu priliku od građana za još jedan mandat.

Predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Lazarevac Miloje Živanović svim gostima na koktelu i sugrađanima poželeo je srećnu i uspešnu Novu godinu, u nadi da će je dočekati uz svoje najmilije uz mnogo zdravlja i veselja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA