Održan Međunarodni turnir u fudbalu „Vidovdan 2022“

U sklopu manifestacije „Dani Lazarevca“, na pomoćnom terenu Sportsko rekreativnog centra „Kolubara“, održan je četvrti po redu Međunarodni turnir u fudbalu „Vidovdan 2022“. Turnir je održan u organizaciji Akademije fudbala Lazarevac, a uz podršku Gradske opštine Lazarevac. Na turniru je učestvovalo više od 300 mališana iz Srbije i iz Brčkog iz Bosne i Hercegovine.

Turnir

Ni kiša, koja je gotovo ceo dan padala u subotu, nije sputala mališane da učestvuju u četvrtom, Međunarodnom turniru „Vidovdan 2022“, koji je održan na  pomoćnom terenu SRC „Kolubara“. Turnir je organizovala Akademija fudbala Lazarevac, uz podršku Opštine Lazarevac. Od 16 prijavljenih timova, najuspešnija je bila ekipa Ilićka, iz Brčkog iz Bosne i Hercegovine.

Turnir

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević izrazio je zadovoljstvo uspešnom organizacijom turnira i istakao da je za mališane od izuzetne važnosti što su imali priliku da se druže sa svojim vršnjacima.

Turnir

Naredne godine na turnir dolazi i ekipa iz Trbovlja, iz Slovenije, čime će ova manifestacija dodatno dobiti na značaju i kvalitetu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA