BeogradLazarevacVesti

Održan sastanak Aktiva direktora lazarevačkih škola

Aktiv direktora lazarevačkih osnovnih i srednjih škola održan je u školi u Stepojevcu. Pored direktora škola, sastanku su prisustvovali i predstavnici policije, Biblioteke, Puls teatra, Doma zdravlja i drugih značajnih institucija sa kojima škole sarađuju. Tema sastanka bila je organizacija nastave na početku školske godine, investiciono održavanje škola, saradnja sa lokalnom zajednicom i brojne druge. Po nastavnom planu i programu, planirano je da sastanci direktora škola budu organizovani jednom mesečno, rekla je Verica Anđelić, predsednica Aktiva.

Sastanak aktiva

Sastanci direktora Aktiva lazarevačkih osnovnih i srednjih škola u toku ove školske godine održavaće se jednom mesečno a teme su aktuelne i tiču se bezbednosti dece u školi, ali i na putu od kuće do škole, investiciona održavanja, ekskurzije i razno…

Verica Anđelić
Verica Anđelić

Sastanku su prisistvovali i predstavnici policije, Doma zdravlja, Biblioteke i drugih ustanova sa kojima lazarevačke škole imaju odličnu saradnju.

Sastanak Aktiva direktora

Stručna usavršavanja zaposlenih u školama deo su plana i programa rada. U osnovnoj školi u Stepojevcu već je održan prvi  seminar za nastavnike a planirano je da tokom cele godine budu organizovana stručna usavršavanja za nastavni kadar ali i direktore.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA